TATTO

PRIS PÅ TATOVERING

Det som avgjør prisen på din tattoo, er designet (detaljnivå og teknikk), størrelse, plassering, sort/ farger og artist. En mindre tatovering er ikke automatisk billigere. Våre artister har en minstepris på kr 1500,-.

KONSULTASJON

Noen ganger vil det være behov for å møte artist i forkant, for konsultasjon. Dette er et gratis møte (varighet ca 15-30 min) hvor du får profesjonell hjelp med design, plassering, størrelse, pris etc. Vil dette føre til at artisten må legge ned mye forarbeid med designet, vil du trolig bli bedt om å betale et depositum.

FØR TATTO TIMEN

SMØRE

Start en uke i forkant av timen din, smør hudområdet en gang daglig med nøytral krem. Dette fører til at huden din blir bedre å jobbe med.

MAT OG DRIKKE

Et døgn i forkant anbefaler vi at du er bevisst med kostholdet ditt. Spis mye proteiner og fyll opp med væske (alkohol frarådes på det sterkeste). Under en tattoo session trenger ofte kroppen litt påfyll, du bør ha med deg en liten niste, drikke og sukkerholdig snacks.

HYGIENE

Før oppmøte ber vi alltid kunder om å være ekstra nøye med hygiene. Huden skal være dusjet og ren, og selvfølgelig rent tøy. Dette er viktig både med tanke på trivsel og tatoveringsprosessen.

ETTERBEHANDLING

BESKYTTELSE

Plasten som legges på din nye tatovering bør få sitte på i 6 timer. Har du fått på en second skin plastikk, skal du følge egen instruksjon for denne. Den skal sitte på i 3-6 dager. Når denne fjernes, bør det gjøres med forsiktighet under rennende vann.

MAT OG DRIKKE

  • Grundig og god håndvask
  • Fjern plasten
  • Rens huden med enten vår cleansing gel eller medisinsk grønnsåpe
  • Fjern overflødig blekk med å stryke lett over tatoveringen.
  • Tatoveringen skal lufttørke

HYGIENE

En gang daglig vasker du hudområdet med cleansing gel eller med. grønnsåpe. Smør deretter tynt lag med en etterbehandlingskrem, 2-3 ganger daglig.

Vi fraråder oljebasert krem siden det etterlater et klissete belegg, som igjen tiltrekker seg smuss og bakterier. Vannbaserte kremer trekker seg raskere inn i huden, vi anbefaler TattooMed after care og cleansing gel, og i tillegg deres sunprotection produkter. Serien er spesialutviklet for etterbehandling av tatoveringer. Vi selger disse i studio, ikke spar penger på aftercare. Fortsett å smøre og stelle tatoveringen din i ca 2-3 uker til tatoveringen din er grodd. Unngå å pirke på skorpen, unngå egentlig all berøring.

KUNDEBILDER

Tatto 1
Tatto 2
Tatto 3
Tatto 4
Tatto 5
Tatto 6
Tatto 7
Tatto 8
Tatto 9
Tatto 10